LEAVING MY FRENSS..:'(

 

 assalamualaikum semua..^__^

takde ape yg aku nk p0st selain dripd p0st mengenai pemergian aku nty..hmm i th0ught i will stay f0rm 6 in ip0h but x sgke lgsung leh dapat p0ly.s0 sudah semestinya aku akan pergi wlaupun byk yg m'halang.Lagi2 aku dapat di   

P0LITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN,ARAU,PERLIS..

nun jauh di utara..memg nie yg aku tngu dari 2009.aku nk pergi jauh dari sini.then skrg..ak dh dapat ape yg nak n f0rsurelly..aku akan pergi.tp x semudah yg di sgke..semuanya last minute preprati0n.skang hanya tgal bape hari lg saje tuk aku pergi..byk yg x beli ag.hmm

even aku happy aku dpat blah dari sini tp tipulaa klau aku ckap aku x sedih terpaksa tinggal semua yg aku ade kt ip0h especially mak abah aku..n kawan2 ku.:((

Tuhan jela tau ape yg aku rase bile aku ckap aku nk pegi..kawan2 smua lagi la kan.then yg mane rapat ngn aku tu..x senang tuk aku pergi.memg berat sgt2 aku nk pergi tinggalkan semua.dh byk kenangan antara kite semua.mcam2..suke duka gelak nangis.semuanya laaa.!

takdir yg menemukan kita..takdir juga yg memisahkan kite..
mule2 aku x smpai aty nk bgtau..tp i have t0o.nak taknak kena terima jugk..
airmata nie dh kering sbb mngis bile pkirkan 0rg2 yg tertentu..
hmm..even ade yg baru kenal tp kite dah mcam family kan.memg rapat..tp pasnie aku dah xde ngan depa.msty ade yg suke kan..:)
wehhh..aku tak tipu yg aku sayang k0rg semua!!
kite kawan sampai bile2..^_^

gamba2 kita semua aku akn simpan smpai bile2..jgn laaa risau aku tak kan lupakan k0rg semua even aku ade kt tempat laen pasnie.

hmm...k0rang semua jage diri yea.pasnie aku xde kat sini dah..x dpat lepak same2 dh..:(( sedihnyaa wehh.aku ingt aku akan stay kt ip0h tp rupenyaa..aku tetap akan pegi dari ip0h.

emm...bukan seng aku nk tinggalkan semua yg aku ade kt sini..lebih2 lagi kawan yg rapat ngn aku.


muhammad akmal...kau jage diri el0k2 yeaa..aku xkan lupakan kau kt sane.aku akan always ingt kau.aku nk kau 0kay kt ip0h tau.even kita dh jauh pasnie kenangan kite aku xkan lupakan.h0nestly..i will miss u s0 much akmal.!!:'(   



shu..my best frenss.take care ea.kau jgn sedih2 kt sini..d0nt w0rry depa ade teman kau pasnie even aku dh xde.kau kawan baik aku shue..kite pernah gembira.suka duka.mngis bsame.aku tak kan lupakan persahabatan kita selama nie..:(

bykk sgt laa aku nk tulis semua..em,aku harap k0rg semua berjaya dlam hidup k0rg n pelajaran k0rg ea..h0pe kita smua akan berjaya pasnie capai apa yg kita nak..:) 

FRIENDS..

WE ARE TIGHT,WE ARE FIGHT BUT THROUGH ALL 0F IT.THERE'S 0NE THING WILL NEVER CHANGE..WE'LL BE..

FRIEND F0REVER.!!

AS WE G0 0N,WE REMEMBER ALL THE TIMES WE HAD T0GETHER.

AND AS 0UR LIVES CHANGE FR0M WHATEVER..

WE WILL STILL BE..friends f0rever my friends.






No comments:

Post a Comment

leave ur comment kt snie ea..
apepun boleh..^_^